Holland Next Top Model ;)

Elke moeder vindt haar eigen kind de mooiste. Terecht. Dat heeft de natuur zo bepaald. Wij zijn daarop geen uitzondering. Maar veel mensen vinden ons meisje ook een schatje. Een vriendin tipte mij over casting & model agency The Kids. Een kindje van een collega staat daar ook ingeschreven en dat was hartstikke leuk.

Op de website van The Kids lezen we dat gemiddeld 300 moeders per week hun kind inschrijven bij dit populaire modellenbureau. Dat zijn er ruim 1,200 per maand! Bij de lengtemaat van Felicia zien we al veel concurrentie. We maken weinig kans, want er worden maar een beperkt aantal schattige kindjes per maand geselecteerd. portfolio foto bij casting en modellenbureau The Kids

We schrijven haar in, ach waarom niet?

Binnen 2 weken ontvangen we een contract met een uitnodiging voor de fotoshoot. Ze kon direct de volgende dag al terecht voor haar portfolio shoot.

Twee maanden later worden we gebeld: een groot merk babyvoeding heeft zich gemeld en wil graag Felicia inhuren. Ze heeft nu 2 dagen gewerkt. Het enige wat ze moest doen was lief zijn en lachen. Dat kan ze behoorlijk goed, alleen lacht ze niet op commando. Dus de crewleden deden enorm hun best om een zeehond of ezel na te doen, wat wel weer grappig was. Maar haar mooiste lach gaf ze pas toen ze een echte hond zag. Een echt dier is het allerleukste.

Frank ging met haar mee en was apetrots op ons apie. We zijn heel benieuwd en ik hou jullie op de hoogte.

Foto: Rebecca van der Poel, Casting & Modelagency The Kids