Midzomernacht

Op 21 juni vieren we de eerste verjaardag van Felicia met een midzomernachtfeest op het strand. Geen kinderfeestje, maar een gezellig midsummernight party voor vrienden en familie met een bbq, ook geschikt voor mensen zonder kinderen. Ik voel een nieuwe traditie opkomen.

Echter, de weersvoorspellingen met onweer en regen, 85% kans op neerslag en rapportcijfer 3 liegen er niet om. Welke weersvoorspeller heeft dit verzonnen? We kunnen natuurlijk altijd nog het feestje verplaatsen naar ons huis. Ik gok erop dat het goed komt. 3 jaar geleden hadden we hetzelfde weerscenario op onze bruiloft, toen we echter op de boot stapten, brak gewoon de zon door.

Onze lieve Felicia, bijna 1 jaar oud, en elke dag een nieuw feestje. Vandaag ging ze voor het eerst staan. Een hoogtepuntje in haar én ons leven. Met haar eigenwijze smoeltje keek ze ons trots aan. Nu ze dit nieuwe kunstje kent, kan ze er geen genoeg van krijgen. De hele dag trekt ze zich overal aan op en gaat ze staan. Nog even en dan gaat ze lopen. Ze is echt baby-af nu en klaar om haar eerste verjaardag te vieren. Op het strand. Met zon.