Mijn bevalling in Ziekenhuis Amstelland via gentle sectio

Soms zijn er spannende momenten in het leven dat je iets heel persoonlijks deelt met bekenden en onbekenden. Zoals 3 jaar geleden toen mijn boek uitkwam, ik openlijk vertelde over onze vruchtbaarheidsproblemen en alles wat er aan de komst van Felicia vooraf is gegaan. Vandaag delen we de allereerste beelden van ons zoontje Sebastiaan. Zelfs zijn bevalling kan je zien in dit filmpje. Het is met dezelfde reden als de reden waarom ik mijn boek heb geschreven: het is bedoeld om andere mensen te helpen. Met dit filmpje wil ik andere (zwangere) vrouwen laten zien wat een gentle keizersnee inhoudt, zodat je beter voorbereid bent mocht je zwangerschap eindigen in een keizersnee, net als bij mij. Let goed op in welk ziekenhuis je bevalt, nog lang niet in alle ziekenhuizen is deze nieuwe vorm van keizersnee mogelijk. Ik vond het heel bijzonder om onze baby geboren te zien worden en fantastisch dat hij meteen bij mij op de borst werd gelegd, al tijdens de operatie toen ik nog gehecht werd. Daarnaast ben ik ook kwetsbaar om mezelf te tonen net na de bevalling. Ik ben geen prinses Kate, had geen team van visagisten en kappers om me heen, en het welbekende vogelnestje in mijn haar. Ik zag er misschien niet uit als een fotomodel, maar dit is wel een van de gelukkigste momenten van mijn leven toen onze zoon gezond geboren was. Na 10 jaar is ons gezin compleet. Daar kan niets tegenop. Elke dag een cadeautje. XX Anne