Reacties van de afgelopen week

 • Vandaag begonnen van het lezen van dit boek!!!! Maar het is nu al zo een ontroerend verhaal kan niet wachten op het einde…. boek heb ik gekregen van moeders voor moeders !!!!
 • Wow, wat een mooi verhaal! En een goed einde. Hierom heb ik mee gedaan aan moeders voor moeders.
 • Een prachtig verhaal over twee prachtige mensen met een prachtige dochter.
 • Prachtig geschreven ervaringsboek over de impact van vruchtbaarheidsproblemen op het dagelijkse leven. Een heel goed en realistisch IVF-verhaal van de kant van een patiënt. Prettig leesbaar.
 • Wat een prachtig verhaal!!!!
 • Wat een mooi verhaal! Heb zelfs een beetje kippenvel gekregen!
 • Hoi Anne, bedankt voor je mooie boek. Nadat ik zwanger mocht worden na medische molen kreeg ik jouw waardevolle boek. Het is goed samenvattend wat het allemaal te weeg brengt en hoe het allemaal gaat. Zodat buitenstaanders ook meer kunnen gaan inleven. Echt een aanrader voor mensen waar een kindje krijgen toch nog meer een wonder is. Wens je veel geluk toe en hopelijk gaat het sneller lukken een broertje of een zusje voor jullie dochter te krijgen.
 • Boek is echt helemaal geweldig! Was veel te snel uit, kon het niet neerleggen. Heel veel herkenning! Veel succes met jullie nieuwe poging en een broertje of zusje voor jullie wondertje.
 • Slik….. Wat een grote reis hebben jullie gemaakt! Ik ben zo blij dat het nu een reis met jullie drietjes is, en wie weet…
 • Zo herkenbaar!
 • Fantastisch boek, in 2 dagen uitgelezen….Succes met komende poging
 • Hallo Anne, ik ben gisteravond begonnen aan uw boek. en heb hem net uitgelezen, ik herkende er veel in terug, bij mij is het na anderhalf jaar gelukt om zwanger te worden, heb er gister toevallig iets op mijn FB over gezet, dankzij mvm, en heb er zelf ook aan mee gedaan, nu geef ik dit boek door aan mijn nicht, die is 3 jaar bezig 2 miskramen gehad ook door ivf, zij zal heel veel steun hebben aan uw boek! bedankt!
 • Anne, ik heb je boek verslonden. Bij iedere poging die je beschrijft, hoopte ik (tegen beter weten in) dat het deze keer gelukt was. Ik was steeds met de datum in je dagboek aan het rekenen met de verjaardag/geboortedag van je dochtertje: nee nu kan het niet gelukt zijn , dit is niet 9 maanden vóór 21 juni!!
 • Toen ik bij het hoofdstuk “zwanger” was aangekomen (om half 2 ‘s nachts!) kon ik het boek pas wegleggen. Ik wilde je bijna mailen met felicitaties, haha!! Mijn man vroeg of ik nog iets had opgestoken van je boek? Zeker wel: dat ondanks alle energie, pogingen, teleurstellingen en ongelooflijk lange jaren het toch blijkbaar niet opweegt tegen het geluk dat je er voor terug krijgt! En dat jullie dus toch weer dit traject gaan doorlopen voor nog zo’n wondertje! Bedankt! Voor het persoonlijke contact en je onwijs mooie boek dat ik zo snel van je mocht ontvangen, ik voelde me zéér vereerd!!
 • Wilde eigenlijk nog wat werken maar zit je boek te lezen! Kan het niet wegleggen 🙂
 • Ben bij je boek beland op het punt dat je zwanger bent, kippenvel, tranen in me ogen! Zo mooi geschreven, ‘t pakt me & laat niet los. Mede door jouw boek besef ik dat zwanger zijn en een kind krijgen een wonder is.
 • In de wachtkamer bij de gyn. Begonnen in t boek van @AnneTel Leest lekker weg! Wel spannend.. Nog tien minuutjes, hopen dat t niet uitloopt!
 • Aangrijpend en zeer mooi geschreven boek. Gisteren boek gekregen, nu al uit. Ik hoop van harte dat jullie tweede wens ook in vervulling mag gaan
 • Vandaag van mvm je boek gekregen. Zo ontzettend herkenbaar allemaal! Thnx voor het uitbrengen! #verderlezen
 • Lieve Anne, mijn vakantie is weer ten einde,.. En het eerste wat ik wilde doen is jou laten weten hoezeer ik van je boek heb genoten!!! Met vele emoties heb ik een paar dagen je boek uitgelezen!! Klasse, en echt respect voor jou en frank… Dikke x
Mooiste reactie week 28: Als informatrice van moeders voor moeders mag ik jouw boek aanbieden aan de zwangere dames in juli en augustus. Ik ben gisteren in je boek begonnen en het in 1 ruk uitgelezen. Wat geweldig dat je de lezers zo dicht bij je kan laten komen. Heb wel een paar traantjes gelaten.. Met trots zal ik alle zwangere dames jouw boek aanbieden..
Mooiste reactie week 29: Het boek in een keer uitgelezen. Je leeft helemaal mee met je. Je wilt zo graag weten hoe het gaat aflopen, kon het gewoon niet weg leggen. Nu ik zelf heb ervaren hoe mooi het is om een kindje te krijgen gun je het een ander ook om dat mee te maken. Het is zo iets bijzonders. Soms wel een traantje weg moeten pinken tijdens het lezen. Zullen de hormonen wel zijn. 😉 Succes met het vervolg van jullie kinderwens. Het is jullie gegund.

Mooiste reactie week 30: Maandag heb ik je boek gekregen, omdat ik me aangemeld heb bij moeders voor moeders. Ik ben niet zo’n lezer, maar jouw boek vind ik zo mooi dat ik het vandaag (woensdag) al uitgelezen heb. Zelf heb ik ook bij deze vierde zwangerschap geen problemen gehad om zwanger te worden en wat is het dan goed om toch een boek te krijgen waarin je mee mag leven met iemand die hier zoveel moeite voor heeft gedaan. Het moment dat je beschreef dat je het geweldige telefoontje kreeg was zo mooi. Ik zat zelf gewoon te stralen tijdens het lezen. Ik doe nu mee met moeders voor moeders om nog meer vrouwen te kunnen laten stralen door zo’n telefoontje. Dat is toch het minste wat ik kan doen, want zoals je nu wel weet is het geweldig om zwanger te zijn en om een kindje te krijgen. En nu ik je blog ontdekt heb kan ik ook nog volgen hoe het verloopt om jullie wens voor een tweede kindje in vervulling te laten gaan. Ik blijf je echt volgen. Heel veel geluk gewenst!

Anne Tel: Hier doe ik het voor. Ik deel mijn persoonlijke verhaal met bekenden en onbekenden, en vooraf had ik geen idee hoe mensen hierop zouden reageren. Of mijn boek gelezen zou worden. Of het wat teweeg gaat brengen. Dit doet me wat. Bedankt lieve lezers!