Je eigen boek uitbrengen

Ik word regelmatig benaderd met de vraag of wij ook boeken van anderen uitgeven. Het antwoord is ja. Mijn uitgeverij Anne Tel richt zich op waargebeurde verhalen over een vrouw die een strijd heeft geleverd. Verhalen die anderen inspireren. Verhalen die je niet onberoerd laten.

Ik geloof in echte verhalen van echte mensen. Een verhaal dat het delen waard is en wat toevoegt aan de maatschappij. Puur geschreven vanuit het hart. Bij voorkeur een verhaal waar je anderen mee kan helpen of inspireren.

Heb jij een verhaal dat de moeite waard is om te delen en past het binnen onze focus? Is het jouw droom een boek uit te brengen? Mail me dan anne@annetel.nl. Koffiedrinken kan altijd. Ik help jou en anderen graag verder met verfrissende ideƫen, inspiratie en manieren om dromen waar te maken. Heel veel dingen zijn mogelijk, het is vaak een kwestie van dromen, durven, doen.

IMG_3242